
Запашна курка по-китайськи
Курка, напевно, найпопулярніше м'ясо. Воно не жирне, а навпаки, багате на білки і є дуже смачним. Його можна їсти навіть на вечерю, і при цьому насичувати організм тільки корисними речовинами. Страва ж "Курка по-китайськи" сподобається навіть тим, хто не належить до числа любителів курячого м'яса. Воно виходить таким соковитим і ароматним, що ви не зможете від нього відірватися. Імбир, наприклад, надає страві незвичайний смак плюс - сприяє схудненню, знижує рівень холестерину і підвищує імунітет. А якщо використовувати його як приправу в такій страві, то ви отримаєте два в одному - користь і смачну вечерю із курки.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Піца Курка-ананас
1 шт.
Олія кунжутна Auchan 240мл
100 мл.
Спеція Імбир мелений
25 г.
Сіль Єгипет
15 г.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1 склянка
Етапи приготування
01
Імбирний порошок з'єднати з сіллю, обмазати цією сумішшю курку ззовні і всередині і поставити в холодильник маринуватися 1 годину.
02
У глибоку сковороду влити частину кунжутної олії, трохи розігріти, додати частину бульйону і смажити на сильному вогні 15 хвилин, підливаючи олію, що залишилася і бульйон.
03
Після перевернути курку і смажити ще близько 5 хвилин до готовності.
04
Дістати курку, дати стекти олії і розрізати тушку на середні шматки, після чого полити їх рештою відвару, що залишився на сковорідці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)