
Апельсиновий пудинг в мікрохвильовій печі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
150 г.
Борошно 7 1кг
100 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
125 г.
Цедра апельсину Kotanyi Dessert 20г
2 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г.
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Для бісквіта підготувати 100 г. вершкового масла, 100 г. муки, цукор, 2 яйця, цедра двох апельсинів, 10 г. ванільного цукру. Збити інгредієнти міксером до однорідності.
02
Приготувати соус. Мед, вершкове масло, апельсиновий сік помістити в каструлю. Поставити її на повільний вогонь і постійно помішуючи довести до кипіння.
03
Порційні вогнетривкі форми (можна узяти келихи) змастити маслом. Потім посипати борошном. У кожну форму влити 1 ст. л. апельсинового соусу, зверху викласти тісто. Накрити форми плівкою. Зробити проколи в плівці ножем.
04
Поставити форми в мікрохвильову піч і випікати 5 хвилин (потужність 650 Ватів). Готовий пудинг полити соусом, що залишився. Прикрасити часточками апельсина.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)