
Салат із курки з овочами під томатним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
2 шт.
Піца Курка-ананас
300 г.
Огірки солені
150 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Паста томатна Metro Chef концентрована 28% 4,5кг
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе помити, відварити в підсоленій воді до готовності і нарізати кубиками або скибочками. Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками.
02
Яйця відварити «вкруту». Потім охолодити, очистити і нарізати їх скибочками або кубиками. Цибулю очистити від лушпиння, подрібнити і на кілька хвилин залити окропом. Огірки помити і нарізати кубиками або соломкою.
03
Майонез змішати з томатною пастою до однорідної консистенції. З'єднати всі інгредієнти, додати заправку, сіль, перець і акуратно перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)