
Суп із червоної сочевиці і моркви
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сочевиця червона
340 г.
Вода негазована Аквуля 2л
7 ст.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Часник
3 шт.
Спеція Коріандр мелений
1 ч. л.
Спеція Кумін мелений
1 ч. л.
Куркума Еко 20г
0,25 ч. л.
Морква
300 г.
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
1 ст.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
0,"5 ст.
Перець кайєнський Badia мелений 49,6г
за смаком
Етапи приготування
01
Поставити глибоку сковороду на вогонь, висипати сочевицю, залити водою. Довести до кипіння, зняти пінку.
02
Додати в сковороду дрібно нарізану цибулю, часник, а також спеції - мелений коріандр, кмин і куркуму. Прикрити кришкою, готувати 15 хвилин.
03
Нашаткувати моркву, дрібно нарізати червоний перець і додати ці інгредієнти в сковороду, готувати 10 хвилин, до м'якості овочів.
04
Всипати дрібно нарізаний свіжий коріандр і зелену цибулю. Додати сіль і перець за смаком, а також всипати кайенский перець.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)