
Рагу зі смаженою картоплею
Картопля з часником - це завжди хоч і досить домашнє, але, все ж, дуже ароматна і смачна страва. А якщо ще й додати в картоплю трохи вина, то отримаємо дуже поживний обід. Не дивлячись навіть на те, що тут так мало інгредієнтів, і всі вони досить прості. Тепле вино і часник - це відмінний спосіб профілактики захворювань, тому потрібно придумувати цікаві страви, в яких можна використовувати ці інгрідієнти. Тут ми вам вже допомогли і зробили це за вас. Тепер пропонуємо вам спробувати приготувати нашу страву для сімейної вечері. Ми впевнені, що в ній чудово поєднуються приємне з корисним. Ви можете це легко перевірити, приготувавши рагу якомога скоріше.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сіль Єгипет
за смаком
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
175 мл.
Перець Чилі
10 г.
Петрушка 70г
30 г.
Часник
2 зуб.
Картопля фасована
1,5 кг.
Олія соняшникова салатна 500мл
30 мл.
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, нарізати товстими скибочками. Соняшникову олію розігріти в сковороді. Обсмажити картоплю на сковороді до золотистої скоринки.
02
Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Змішати сіль, паприку, часник, петрушку, кілька ложок води і добре перемішати. Покласти картоплю в каструлю, додати суміш приправ. Залити картоплю водою (1,2 л.) і довести до кипіння. Вогонь зменшити і тушкувати близько 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)