
Гуляш по-хорватські
Гуляш по- хорватські - це густий м'ясний суп з яловичини або свинини. Вважається, що з ніжної телятини виходе дуже смачний гуляш. Зі свинини гуляш теж виходить особливо ніжним і готується дуже швидко. Сам процес приготування цієї страви містіть у собі тільки позитивні моменти: простоту, швидкість та задоволення від куштування готової страви. Незважаючи на те, що гуляш готується переважно в котлі і на багатті, це блюдо цілком можна приготувати вдома. М'ясо краще взяти молоде, м'якоть лопатки або задньої частини. Багатий смаковий букет надають йому приправи і прянощі. Подавати гуляш тільки гарячим, ні в якому разі не розігрівати.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
400 г.
Картопля фасована
3 шт.
Цибуля
1 шт.
Перець Каппа солодкий
1/2 шт.
Часник
2 зубчика
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Кмин Еко римський 15г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
3 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
1 л.
Етапи приготування
01
Дрібно нарізану цибулю обсмажити в олії до світло-золотистого кольору.
02
Нарізати м'ясо невеликими шматочками, посолити. Викласти м'ясо на цибулю. Тушкувати у власному соку 30 хвилин.
03
Нарізати картоплю і перець кубиками, часник подрібнити.
04
Додати картоплю, перець, часник, кмин. Залити водою.
05
Додати томатну пасту і варити до готовності картоплі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)