Брускета з солодким перцем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
8 шматочків
Часник
2 зубчики
Сир Sterilgarda Рікота 250г
150 г
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
2 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Хліб наріжте скибочками і запечіть в духовці до золотистої скоринки.
02
Після цього натріть хліб зубчиком часнику і збризніть оливковою олією.
03
Перець очистіть від насіння, наріжте широкої соломкою.
04
Зубчик часнику, що залишився, подрібніть.
05
У сковороді розігрійте оливкову олію, додайте часник і злегка підсмажте його.
06
Викладіть перець, посипте його орегано за смаком, посоліть і обсмажте до м'якості.
07
Рікотту посоліть і поперчіть за смаком, розімніть вилкою.
08
Намастіть рікотту на шматочки хліба, зверху викладіть підсмажений перець. Можна прикрасити рікотту гілочками розмарину.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)