
Яловичина, запечена в рукаві, з грибним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
1 кг.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
50 мл.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
3 ч. л.
Суміш трав Metro Chef сушених прованських 460г
2 ч. л.
Сік лимона John Top 230мл
30 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець Мрія чорний горошком 20г
5 шт.
Гриби білі свіжеморожені
300 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
50 мл.
Цибуля
150 г.
Борошно 7 1кг
2 ст. л.
Гриби Боровичок білі сушені 50г
20 г.
Етапи приготування
01
Для маринаду потрібно розтовкти перець. Змішати масло, гірчицю, лимонний сік, трави, перець. Посолити і отриманою сумішшю змастити яловичину.
02
Запікати яловичину в рукаві або у фользі при температурі 180°С протягом 1,5 години.
03
У цей час для соусу трохи потовкти сушені гриби. Цибулю і заморожені гриби (які вам більше подобаються) дрібно нарізати. Обсмажити цибулю до прозорості. Додати заморожені гриби, посолити і поперчити, перемішати і смажити 7 хвилин. Додати сушені гриби і близько 150 мл. води. Смажити, помішуючи близько 35 хвилин. Додати вершки і перемішати.
04
Додати борошно і добре перемішати. Довести до кипіння і відразу прибрати з вогню. При подачі нарізати м'ясо і полити соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)