
Салат з шпинату і креветок
Досить простий салат з трохи солодких помідорів чері, корисних креветок і шпинату, з давно перевіреним смачним соусом з гірчиці, оливкової олії, лимонного соку і бальзамічного оцту. Такий салат ви полюбите відразу і будете готувати ще дуже довго. Скажімо так, цей салат відноситься до таких, що не набридають. За смаком можна додати сир моцарела, будь-який зелений салат (добре підійде рукола), авокадо або курку, запечену зі спеціями (до речі, креветки також можна не відварювати, а запекти в духовці або грилі). Салат може замінити вам повноцінну вечерю, бо містить достатню кількість білків, жирів і вуглеводів одночасно.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки 90/120
160 г.
Шпинат пучок 100г
200 г.
Помідори черрі Укрполе мариновані 540мл
150 г.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
5 г.
Лимон
30 г.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
10 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Шпинат помити, просушити і нарвати руками. Гірчицю змішати з олією, сіллю, оцтом, лимонним соком. Помідори помити і розрізати на половинки.
02
Креветки відварити протягом 5-7 хвилин в підсоленій воді. Змішати всі інгредієнти і додати заправку. Обережно перемішати салат і трохи охолодити перед подачею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)