
Соус Шорон
Цей соус Шорон чудово доповнює смак шашлику, м'яса приготованого на решітці або грилі. В основному подається до яловичини і телятині, але можна і до будь-якого іншого виду м'яса. Використання помідорів різних сортів дозволяє додати соусу абсолютно різні відтінки смаку. Гострота перцю і кислота лимона вдало розбавляють ніжний смак вершкового масла і яєчних жовтків. Складнощів при його приготуванні не виникне. Готується він швидко і просто. Подавати на стіл слід відразу ж після готовності. Зберігати в теплі або підігрівати його не можна.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
3 шт.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
250 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Вершкове масло розтопити. Жовтки збити з невеликою кількістю солі на водяній бані до утворення піни.
02
Поступово додати до жовтків вершкове масло.
03
Соус приправити лимонним соком і перцем, додати м'якоть помідорів. Ретельно збити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)