Салат з виноградом, черрі та грецькими горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Засіб Sapfire для чистки салону авто 500мл
3-4 шт.
Броколі Dr. Mercola ферментовані паростки 30 капсул
2 шт.
Помідори черрі Укрполе мариновані 540мл
5-6 шт.
Оливки чорні Bodega з кісточкою 350г
100 г
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
100 г
Сік Don Simon Червоний виноград 1л
150 г
Горіх грецький ядро
70 г
Каперси Iberica 250г
8 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл
Соус Hokkaido Club Бальзамік 165мл
8 г
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
2 шт.
Етапи приготування
01
Салат і руколу помити та порвати на невеликі шматочки. Викласти до салатнику додати до них порізані навпіл черрі, виноград, оливки та маслини.
02
Горіхи подрібнити ножем, залишаючи доволі великі шматочки. Почистити гранат та відділити зернятка. Все кинути до салатника. Каперси туди ж.
03
Приготувати заправку. Олію і бальзамік перемішати, злегка збити виделкою, посолити та додати туди листочки чебрецю. Заправити салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)