
Мільфей з печених овочів з м'яким козячим сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир козячий Entrepinares
150 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
15 г.
Баклажани гриль
125 г.
Перець зелений фасований
200 г.
Цукіні
110 г.
Помідори рожеві фасовка
100 г.
Часник
1 шт.
Ножиці для зелені
2 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Базилік у горщику
8 г.
Петрушка 70г
3 г.
Етапи приготування
01
Перець змастити оливковою олією. Розігріти духовку до 180°C, запікати перець у духовці протягом 12 хвилин.
02
Баклажани помити, очистити від шкірки. Нарізати баклажани і цукіні пластинами уздовж товщиною 2-3 мм. Додати їх в духовку до перців, полити оливковою олією, підвищити температуру до 200°C, запікати протягом 4 хвилин.
03
Витягнути готові овочі з духовки, остудити, перець розрізати на 4 частини, витягнути насіння.
04
На помідорах зробити надріз, покласти в окріп на 1 хвилину, остудити протягом 1-2 хвилин у холодній воді, зняти шкірку. Нарізати помідори кільцями товщиною 2-3 мм.
05
Петрушку і базилік подрібнити, нарізати селеру, подрібнити половину часнику, додати до зелені козячий сир, перемішати суміш з сиру і зелені.
06
У ємність викласти овочі шарами, промазуючи кожен сирною масою. Покласти на 10 хвилин у морозилку. При подачі нарізати на шматочки, посипати тертим пармезаном.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)