
Грецький пиріг з м'ясом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
1 кг.
Фарш свинячий
500 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
300 г.
Сир Бринза 35%
300 г.
Кріп 70г
20 г.
Петрушка 70г
20 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
20 г.
Цибуля ріпчаста молода
2 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно підготувати фарш. Для цього обсмажити його до готовності. Потім обсмажити 2 цибулини і додати у фарш разом із тертим сиром, бринзою, порізаною зеленню і сирими яйцями.
02
Половину листкового тіста розгорнути та покласти на деко. На нього покласти зверху начинку і накрити другою половиною тіста. Краї ретельно закрити. Проколоти кілька разів виделкою і зверху змастити яйцем.
03
Випікати в розігрітій духовці до золотистого кольору близько 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)