
Яловичина з артишоком, горошком та лимоном
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо яловиче М'ясо Карпат охолоджене
400 г.
Морква
140 г.
Артишок 1шт
120 г.
Цибуля
100 г.
Горошок зелений Верес 420г
100 г.
Лимон
100 г.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
100 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
25 г.
Сіль Єгипет
3 г.
Спеція Перець чорний мелений
2 г.
Етапи приготування
01
Нарзати цибулю та моркву. М'ясо нарізати не дуже великими шматками. На середньому вогні добре розігріти кастрюлю та влити оливкову олію.
02
Обсмажувати нарізану цибулю 1-2 хвилини. Вона повинна стати м'якою. Додати в кастрюлю нарізане м'ясо. Обсмажувати, помішуючи, 3-4 хвилини до золотистого кольору. Далі додати моркву. Перемішати всі інгредієнти. Влити вино та накрити кастрюлю кришкою. Тушкувати на середньому вогні 15 хвилин.
03
Додати в кастрюлю артишоки та часточки лимону та залишити варитися ще на 5 хвилин. (Лимон додавати за смаком). Далі додати горошок та тушкувати ще 2-3 хвилини. Викласти тушковане м'ясо з овочами на тарілку для подачі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)