
Салат з крабовими паличками, огірком і зеленим горошком
Салатики з крабовими паличками підкуповують простотою приготування. Вони, на відміну від м'яса чи риби, не вимагають ніякої додаткової обробки, адже вони і є готовий морський продукт. До того ж, такий салат практично неможливо зіпсувати: крабові палички завдяки відмінним смаковим якостям складуть прекрасну компанію будь-яким інгредієнтам, що дозволяє щоразу балувати рідних і гостей, що раптово прийшли, новими оригінальними салатиками. Вашій увазі один з таких салатів на «крабову» тему. Крабові палички відмінно поєднуються зі свіжими огірками і консервованим зеленим горошком. Цей простий, але красивий шаровий салатик прикрасить святкове застілля, а також урізноманітнить Ваш раціон.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крабові палички вагові
200 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Огірки солені
300 г.
Горошок зелений Верес 210г
180 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Огірки помити і нарізати соломкою. З горошку злити рідину.
02
Крабові палички також нарізати соломкою.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат. Або викласти шарами в послідовності: огірки, крабові палички, горошок.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)