
Сосиски у картопляному тісті
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
330 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
100 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
50 г.
Масло вершкове домашнє
10 г.
Сосиски Самобранка Філейкі
400 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, відварити в підсоленій воді. Варену картоплю в гарячому вигляді пропустити через м'ясорубку (можна подрібнити блендером), додати яйце, борошно, сіль і все перемішати до однорідної консистенції.
02
Картопляне тісто розкачати, нарізати тісто за величиною сосисок. Сосиски відварити. Покласти сосиски на тісто і закріпити кра]. Покласти пиріжки на деко. Розігріти духовку до 180°C.
03
Збити яйце з сіллю. Змастити поверхню пиріжків яйцем. Посипати пиріжки кунжутом. Поставити деко в духовку і випікати близько 15-20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)