
Печена картопля із суфле з чебрецю
Якщо ви вирішили приємно здивувати гостей своїми кулінарними здібностями і фантазією, тоді вам варто звернути увагу на страву, яку ми зараз пропонуємо. На перший погляд, це звичайна печена картопля. Але ж навіть найпростішу страву можна вишукано і красиво подати на стіл. Головне, щоб робилося все з бажанням і натхненням. Ви можете зробити з великої картоплі по порції для кожного члена сім'ї, приготувати легкі закусочки до нього і пригощати ним усіх гостей. Ми впевнені, що м'який смак соусу і його неперевершений аромат підкорить всіх, хто захоче спробувати цю страву. Адже правду кажуть, все геніальне - просто! У нашому випадку, ми пропонуємо вам зробити зі звичайної картоплі вишукану і смачну страву.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1 кг.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
250 мл.
Чебрець (тим'ян), шт
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Вершки підігріти в сотейнику, додати чебрець. Проварити соус близько 15 хвилин. Потім вимкнути вогонь, охолодити і поставити в холодильник мінімум на 1 годину. За цей час розігріти духовку до 200°C. Картоплю добре помити, загорнути у фольгу і покласти в духовку. Запікати близько години.
02
Потім дістати соус і збити його міксером у пухку масу. Розрізати картоплю на половинки (не прорізаючи до кінця), за смаком додати сіль, перець. Викласти в середину соус (кілька ложок) і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)