
Тарталетки з кешью, бананів і фініків
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кеш'ю сушений
250 г.
Банани SantaVita сушені 100г
12 шт.
Фініки Metro Chef без кісточок 500г
17 шт.
Етапи приготування
01
Кешью і 5-7 фініків змолоти в блендері або кухонному комбайні з 4-ма столовими ложками води до дрібної крихти.
02
Розподілити по формах за допомогою чайної ложки, утрамбувати.
03
Відправити в морозилку на півгодини.
04
Для крему банани за півгодини до приготування нарізати кружечками і помістити в морозилку. Потім збити в блендері до крему. Відставити в морозилку.
05
Для карамельного топпінгу решту фініків з невеликою кількістю води (5-6 столових ложок) змолоти в блендері до крему.
06
Перед подачею основи дістати з морозилки, акуратно звільнити від формочок, розподілити по них бананову масу. Зверху додати по півчайної ложки топпінгу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)