
Гострі грибочки
Здивувати гостей пікантною стравою легко, якщо приготувати гостренькі грибочки. В глибокій старовині, гриби подавалися тільки на стіл фараонам і вважалися виключно їжею богів, простому народу вони були недоступні. Сама Клеопатра віддавала перевагу грибам замість м'яса, самостійно додавала до них спеції і стежила за процесом готування. Цілющі властивості грибів сьогодні вже відомі усім: вміст антиоксидантів, вітамінів, білків, вуглеводів і інших корисних цінностей. Досі учені не перестають дивувати новими відкриттями, і активно застосовують гриби в лікарських препаратах. Зараз гриби особливо популярні в кулінарії, і кожен може насолодитися їх смаком.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печериці Бланш Королівська вечеря 250г
1 кг.
Часник
3 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
5 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Гриби (шампіньйони) помити. Видалити ніжки і нарізати четвертинками.
02
Часник очистити і дрібно порубати. Гострий перець нарізати на маленькі шматочки. У сковороду налити олію. Не чекаючи доки та підігріється, всипати подрібнені овочі.
03
Просмажити на середньому вогні. Додати гриби. Посолити. Смажити до повного випарювання води. У кінці готування закинути січену петрушку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)