
Запіканка "Пастітсіо"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш яловичий
400 г.
Макарони Pantanella Filini 500г
200 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 500г
100 мл.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Приправа Cykoria S.A. Перець червоний солодкий мелений 20г
1 шт.
Сир Remix Formaggi Пармезан тертий 100г
2 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
0,25 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Макарони відварити, але так, щоб вони залишилися трохи твердими.
02
Помідори і зелений перець нарізати кубиками.
03
Обсмажити на сковороді фарш, постійно розбиваючи грудочки лопаткою, потім додати помідори і перець. Посолити і поперчити і тушкувати так протягом 5-7 хвилин.
04
Змастити маслом форму для випікання. Потім покласти в неї половину пасти. Розрівняти поверхню.
05
Зверху пасти викласти м'ясну начинку, а зверху викласти пасту, що залишилася.
06
Для соусу потрібно: збити яйця, змішати їх з вершками і тертим мускатним горіхом.
07
Далі рівномірно залити соусом всю запіканку, зверху засипати її тертим пармезаном.
08
Форму поставити в розігріту до 180°С духовку і запікати пастітсіо протягом 30 хвилин. Готову запіканку вийняти з духовки і дати постояти ще 15 хвилин. І можна подавати страву до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)