
Пахлава з медовим сиропом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Волоський горіх
200 г.
Мигдаль
120 г.
Спеція Кориця мелена
за смаком
Спеція Горіх мускатний мелений
за смаком
Пудра цукрова Auchan 200г
200 г.
Тісто Рудь листкове 1000г
360 г.
Масло вершкове домашнє
160 г.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
200 г.
Етапи приготування
01
Розігріти сковороду, обсмажити горіхи до рум'янцю, подрібнити за допомогою качалки, додати спеції, половину цукрової пудри, ретельно перемішати.
02
Розкласти тісто на столі, розрізати на кілька прямокутних аркушів. Застелити деко для випікання харчовим папером і змастити її маслом.
03
Розтопити вершкове масло. Викласти кілька аркушів тіста змащуючи кожен топленим маслом на деко. Зверху викласти обсмажені горіхи. Зверху викласти другу половину листів, змащуючи кожен топленим маслом.
04
Розрізати невеликими квадратами, поставити в духовку на 30-35 хвилин, випікати при температурі 180ºС. У разі, якщо тісто стане швидко темніти, накрити зверху деко фольгою .
05
Змішати в мисці мед, другу половину цукрової пудри, сік лимона, налити 100 мл води, поставити суміш на вогонь. Нагрівати, поки мед не розчиниться. Варити на маленькому вогні протягом 3-4 хвилин.
06
Дістати готову пахлаву із духовки, залити зверху приготованим сиропом, дати 1-2 години просочитися пахлаві.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)