
Морквяні слайси з білим шоколадом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
200 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Спеція Перець духмяний мелений
0,5 ч. л.
Сода харчова 500г
0,5 ч. л.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
50 г.
Морква
1 шт.
Родзинки
50 г.
Горіхи Шовковий Шлях Асорті 125г
50 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Цукерки Toffifee білий шоколад 125г
250 г.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 180ºС. Застелити пекарським папером прямокутну форму для запікання розмірами 20х30 см. Моркву очистити і натерти на тертці. Горіхи дрібно посікти. Шоколад поламати.
02
Просіяти в миску борошно, розпушувач, запашний перець і соду. Додати цукор, моркву, родзинки і горіхи. Розмішати.
03
Змішати яйця з оливковою олією. Влити їх в суміш сухих інгредієнтів. Ретельно перемішати. Перелити масу у форму для запікання і розрівняти поверхню ложкою.
04
Випікати в духовці протягом 25 хвилин. Остудити.
05
Для ганаша в маленькій каструлі нагріти вершки до точки, близької до кипіння. Зняти з вогню і додати шоколад. Дати йому розтанути, розмішати.
06
Рясно змастити ганашем корж, дати глазурі застигнути і нарізати порційними шматочками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)