
Морозиво з рікотою й абрикосами
Думаємо, перед приготуванням десерту слід спочатку розібратися, що таке рікотта. Це досить традиційний італійський продукт з молока. Багато хто вважає, що це сир, але насправді, щоб отримати рікотту, потрібно вичавити не молоко, а сироватку, яка залишається після приготування, наприклад, моцерелли. Але за смаком рикотта не менш легка, ніж сир Що ж стосується абрикосу, то тут все простіше. Цей корисний і солодкий фрукт відомий нам давно . Адже в ньому багато клітковини і він низькокалорійний - ідеальний варіант для десерту, в якому і так достатня кількість калорій. Ну а все разом - це швидкий десерт-морозиво до вашого столу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Sterilgarda Рікота 250г
250 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
250 мл.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Етапи приготування
01
Нарізати абрикоси кубиками.
02
Розтерти жовтки з цукром.
03
До цукру і жовтків додати рікоту, все ретельно перемішати.
04
Збити вершки і додати їх до сирної маси, перемішати.
05
Додати абрикоси і все перемішати.
06
Отриману масу викласти у формочки і поставити в морозилку на 5-6 годин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)