
Риба запечена з апельсином
До вашої уваги рецепт м'якою і ніжною риби під маринадом з апельсинового соку і майонезу. У даному випадку рекомендуємо брати рибу не жирних сортів (тріска, хек, мінтай, окунь, судак, камбала, щука або будь-яка інша на ваш смак). Маринад, зробить рибу дуже ніжною, не сухою і додасть оригінальний і пікантний цитрусовий смак і аромат. І на замітку: в цьому рецепті не будуть доречні спеції, адже вони не кращим чином будуть поєднуватися з апельсиновим соком, зате чудово підійдуть соуси до риби. Сміливо подавати страву можна з соусом тар-тар або соусом на основі маринаді, який залишився після запікання.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
500 г
Апельсин
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
50 г
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180 градусів. Рибу помити, нарізати на шматочки, додати сіль, перець і покласти в миску.
02
З апельсина вичавити сік. Додати в сік майонез, збити міксером, а потім залити маринадом рибу. Залишити маринуватися на 60 хвилин.
03
Форму для запікання застелити фольгою. Викласти на фольгу рибу і трохи маринаду. Поставити форму в розігріту духовку і випікати близько 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)