
Апельсиновий брауні з волоськими горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
150 г.
Апельсини 1кг
1 шт.
Волоський горіх
60 г.
Цукор тростинний Verival нерафінований 500г
60 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Шоколад молочний Milka 90г
60 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Етапи приготування
01
Із загальної маси горіхів відібрати 12 шт. для прикраси брауні. Решту подрібнити до крихти. Вичавити сік апельсина і натерти цедру.
02
У каструлі змішати вершкове масло і цукор, поставити на маленький вогонь, додати апельсиновий сік, прогріти до тих пір, поки цукор повністю не розчиниться.
03
Розламати шоколад на шматочки. У мисці змішати борошно і розпушувач, всипати горіхову крихту, додати шоколад, апельсинову цедру, вбити яйця і перемішати всі інгредієнти до однорідної маси.
04
Влити до борошна з горіхами і шоколадом розтоплене масло з цукром і все перемішати.
05
Застелити деко для випічки харчовим папером і змастити його олією, викласти тісто, зверху викласти підготовлені горіхи (12 шт.), поставити на 20 хвилин в духовку при температурі 190ºС.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)