
Салат з тунцем і цикорієм
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Calvo з тунця 150г
185г
Цибуля
1шт
Петрушка 70г
1 пучок
Цикорій 500г
1шт
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
3 ст. л.
Олія виноградна La Espanola 500мл
4 ст. л
Яблуко Джонапринц 70+
1шт
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Злити з тунця рідину, розім'яти його виделкою.
02
Для заправки ріпчасту цибулю почистити, дрібно посікти. Петрушку помити, обтрусити від води, дрібно посікти. Перемішати цибулю і петрушку, додати оцет і виноградну олію, посолити і поперчити.
03
Цикорій помити, почистити, видалити качан. Нарізати тонкими скибочками. Яблуко помити, розрізати на чотири частини, очистити від зерен, нарізати тонкими скибочками.
04
Перемішати тунець, цикорій і яблука, додати заправку. Подавати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)