
Скумбрія запечена із цибулею і кропом
Усім нам-господиням довго доводиться стояти біля плити, щоб порадувати рідних смачною стравою. Звісно, стояти біля плити декілька годин - нелегка праця. Що ж тоді приготувати, щоб було швидко, смачно і ситно? Пропонуємо вам відкрити для себе новий рецепт - скумбрію запечену з цибулею і кропом. Для її приготування знадобиться зовсім небагато часу, і сил. Прикрасити можна часточками лимона і додати багато зелені. Також прикрасою можуть послужити листя салату, оливи, журавлина, морква, нарізані помідори тощо. Фантазуйте, експериментуйте, а рідні, не сумнівайтесь, вам скажуть " спасибі" за незабутній обід.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Скумбрія
600 г.
Цибуля
1 шт.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
2 ст. л.
Лимон
1 шт.
Зелень кропу сушена Pripravka 10г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Скумбрію очистити і гарненько промити. Обсушити на паперовому рушнику і розділити на філе (можна узяти і готове філе). Натерти рибу сіллю і перцем.Для надання ніжнішого смаку можна натерти рибу лимоном.
02
Форму змастити олією, покласти рибу. Зверху покласти кільця лука. Помістити в розігріту до 180°C градусів духовку і запікати хвилин 30. Перед подачею посипати зеленню кропу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)