
Риба з томатами та італійськими травами
Італія – не тільки законодавиця мод, але й ціла кулінарна індустрія. Не секрет, що італійці знають толк в приготуванні смачної, вишуканої і пікантної їжі. І зараз ми це доведемо на прикладі пропонованої страви. Риба з томатами – комбінація досить таки природна і гармонійна. Так, кисло-солодкий помідор робить смак риби більш виразним, багатим і насиченим, а також забирає зайву жирність. Томатний сік, змішуючись з оливковою олією і пряними італійськими спеціями, утворює чудовий соус-маринад, що надає рибі ніжність і соковитість. Запечена рибка має хрустку скоринку і апетитний вигляд. Рекомендуємо додати трохи лимонного соку: він підкреслить природний аромат риби.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
150 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл
Орегано Auchan 20г
3 г
Цукіні
30 г
Помідори рожеві фасовка
30 г
Розмарин, шт
2 г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Філе риби помити, додати сіль, перець, спеції. Залишити маринуватися на 10 хвилин. Розігріти сковороду з оливковою олією. Цукіні і помідори помити, нарізати кубиками й обсмажити на оливковій олії.
02
Духовку розігріти до 180 градусів. У форму для запікання (або на деко) викласти овочі, зверху укласти філе риби. Поставити в духовку і запікати близько 10 хвилин. Подавати рибу з овочами, зеленню і скибочкою лимона.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)