
Запіканка з індичкою, броколі та картоплею під соусом "Бешамель"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе індички
600 г.
Картопля фасована
1 кг.
Броколі
400 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 л.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Борошно 7 1кг
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю почистити, нарізати брусками. Індичку нарізати невеликими шматочками.
02
У форму для запікання викласти картоплю, м'ясо і броколі. Посолити, поперчити.
03
Приготувати соус. У розтоплене на сковороді масло додати борошно. Злегка обсмажити його, помішуючи, протягом 1-2 хвилин.
04
Невеликими порціями вливати підігріте молоко, інтенсивно помішуючи, щоб не утворилися грудочки. При постійному помішуванні варити до загустіння. Посолити за смаком.
05
У форму для запікання вилити приготований соус.
06
Запікати в духовці при температурі 180°С протягом 60 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)