Курка з підливою по-китайськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Піца Курка-ананас
1 шт.
Соус соєвий Chong 1л
4 ст.л.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ст.л.
Цибуля
5 г
Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл
5 г
Перець Novus червоний гострий мелений 20г
2 г
Олія кунжутна Auchan 240мл
3 мл
Спеція Перець чорний мелений
2 г
Спеція Перець духмяний мелений
2 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
10 г
Етапи приготування
01
Добре промийте курку і покладіть в каструлю з киплячою водою, варіть на сильному вогні 30 хвилин.
02
Після цього курку вийміть, остудіть, наріжте на шматки і викладіть на тарілку.
03
Лук і корінь імбиру дуже дрібно покришіть.
04
З'єднайте цибулю, імбир, соєвий соус, оцет, червоний, чорний і запашний перець, кунжутне масло і цукор, добре перемішайте. Дайте отриманій підливі трохи настоятися і облийте нею курку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)