
Бурякові млинці на ряжанці
Пропонуємо вам оригінальний і незвичайний варіант млинчиків. Ми впевнені, що такого десерту ви ще не пробували. Дуже рекомендуємо приготувати такі млинці сьогодні на вечерю. Млинці дуже смачні, тому вони у вас розійдуться на раз -два. Це дуже цікавий і барвистий варіант млинчиків. Адже завдяки тому, що в тісто додається варений буряк, вони виходять дуже цікавого, насиченого червоного кольору. Вони стануть справжнім сюрпризом для ваших близьких, завдяки своїм смаковим і яскравим колірним якостям. Подавати їх краще гарячими. До таких млинців можна придумати будь-яку начинку. Але найкраще вони йдуть з ікрою і сметаною.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
2 ст.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Ряжанка РадиМо груша-карамель 2,5% 180г
50 мл.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1,5 ст.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Буряк
200 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 мл.
Етапи приготування
01
Зварити буряк, спекти до готовності. Охолодити, нарізати шматочками.
02
Додати нарізаний буряк в молоко. Змішати суміш блендером.
03
Додати в молочну суміш яйце і ряжанку, перемішати. Всипати сіль, цукор і борошно, ретельно перемішати.
04
Дати настоятися суміші протягом 30 хвилин. Після, спекти млинці на середньому вогні з обох сторін.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)