
Тушковані літні овочі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
4 шт.
Кабачок
2 шт.
Баклажани гриль
2 шт.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Цибуля
1 шт.
Морква
1 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 мл
Часник
2 зуб.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю, кабачки і баклажани помити, очистити і порізати кубиками середньої величини і рівним шаром викласти на дно каструлі. Не перемішуючи, додати невелику кількість рослинної олії. Накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні 5-7 хвилин.
02
Поки овочі тушкуються, ріпчасту цибулю дрібно порізати, моркву натерти. Помідори нарізати кубиками. У сковороді розігріти невелику кількість олії, обсмажити цибулю і моркву до м'якості 3-4 хвилини, постійно помішуючи, щоб овочі не пригорали. Потім додати помідори, перемішати і тушкувати ще кілька хвилин.
03
Додати обсмажені овочі в каструлю. Посолити, поперчити і перемішати. Тушкувати овочі під кришкою, періодично помішуючи і підливаючи воду або овочевий бульйон, близько 10 хвилин.
04
Готові овочі за бажанням посипати нарізаною зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)