
Суп-пюре з броколі і курячим філе
Багато господинь зовсім не використовують у своїй кулінарній практиці такий овоч, як капуста броколі, яка вважається королевою капустяного царства. Пояснити цей факт складно, бо броколі готова поділитися з нами своїм дійсно унікальним набором вітамінів і мікроелементів. Познайомтеся ближче з броколі, приготувавши з неї суп-пюре. Корисність інших інгредієнтів запропонованої страви: курячого філе і ріпчастої цибулі теж не викликає сумнівів. За бажанням замість ріпчастої цибулі можна використовувати цибулю-порей, а куряче філе можна замінити філе індички. У будь-якому випадку у Вас вийде смачний, дуже ніжний і при цьому вельми ситний суп-пюре.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Броколі
400 г.
Куряче філе Алан варено-копчене
300 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
150 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
2 л.
Етапи приготування
01
Філе нарізати кубиками.
02
Ріпчасту цибулю дрібно покришити.
03
Залити філе 2 л. води, варити 15 хвилин після закипання.
04
У бульйон додати цибулю.
05
Слідом за цибулею додати броколі і варити все разом протягом 10 хвилин.
06
Збити за допомогою блендера. При подачі прикрасити зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)