
Різотто з лисичками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
400 г.
Цибуля ріпчаста молода
0,5 шт.
Цибуля червона
1 шт.
Стебло селери
1 шт.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1,5 л.
Лисички Полісянка 500г
300 г.
Часник
4 зуб.
Петрушка 70г
20 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно нарізати дрібно цибулю і селеру. Обсмажити їх на суміші оливкової олії та вершкового масла. Потім нарізати лисички та вкинути їх в сковорідку. Обсмажувати до готовності лисичок. Коли гриби будуть готові, додати рис.
02
Обсмажувати рис з грибами і овочами пару хвилин. Тоді влити третину бульйону, посолити, поперчити і залишити на повільному вогні, постійно помішувати та повільно підливати бульйон невеликими порціями.
03
Тим часом на іншій сковороді обсмажити лисички, що залишилися на суміші оливкової олії та вершкового масла. Далі кинути дрібно нарізаний часник, посолити, поперчити, потримати на вогні пару хвилин, після чого прикрасити дрібно посіченою петрушкою.
04
Коли рис буде готовий, вимкнути вогонь і влити вершки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)