
Пепероната
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець Каппа солодкий
2 шт
Цибуля
1 шт
Помідори рожеві фасовка
2 шт
Спеція Петрушка сушена зелень
1 ст.л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст.л.
Часник
4 зубчика
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Базилік Kotanyi подрібнений 9г
за смаком
Лимон
за смаком
Етапи приготування
01
Перець необхідно очистити і нарізати на квадратні шматочки.
02
Потім нарізаємо цибулю великими шматками. Часник - тоненькими скибочками. Помідори очистити від насіння і шкірки та нарізати часточками.
03
Складіть овочі в форму для випікання.
04
Посипте сушеними травами. Додаємо сіль та чорний перець за смаком.
05
Додаємо масло і все перемішуємо.
06
Накриваємо фольгою і ставимо в духовку на 30 хвилин. Духовка повинна бути прогріта до 180 градусів.
07
Через півгодини добре перемішуємо овочі, прибираємо фольгу і запікаємо овочі ще 15 хвилин (при температурі 200-210 градусів).
08
Додайте в овочі трішки базиліку та перед подачею вичавіть сік половини лимона.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)