
Панцанелла з червоними перцями
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
3 шт.
Цибуля червона
1 шт.
Часник
4 шт.
Помідор
4 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
8 ст. л.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Багет французький, шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200°C. Багет нарізати тонкими шматочками покласти на деко. Випікати протягом 5 хвилин. Дати охолонути. Після, натерти часником. Розламати хліб на невеликі шматочки. Полити оливковою олією багет, відправити в духовку на 7-10 хвилин. Після, остудити.
02
Перці очистити від насіння, нарізати середніми шматочками.
03
Сковороду поставити на вогонь, влити оливкову олію, що залишилася, розігріти. Подрібнити цибулю з часником, висипати на сковороду. Обсмажувати протягом 2 хвилин, після, додати нарізані помідори та перці, зменшити вогонь, накрити кришкою зверху, тушкувати 20 хвилин, поки рідина не випарується. Перекласти суміш у миску, остудити, додати крутони з багету з часником.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)