Кисло-гостра капуста по-китайськи
Китайська кухня дуже різноманітна та яскрава. Поняття китайської кухні охоплює безліч різноманітних регіональних кулінарій . Як і французи , китайці цінують гастрономію . Проте , основою раціону китайців з початку землеробства були і є зернові та овочі , а м'ясо споживається в невеликих кількостях. Крім того , китайці є шанувальниками гострого. І ось сьогодні ми вам представляємо прекрасну закуску. Кисло- гостра капуста по- китайськи стане родзинкою вашого столу. Страва готується всього лише п'ятнадцять хвилин. А в підсумку ви зможете насолодитися цим пікантним кисло- гострим присмаком капусти .
Приємного аппетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста
250 г
Тонуюча фарба для волосся got2b Farb Artist 092 Перчик Чилі 80мл
5 г
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
8 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч.л.
Цибуля
2 г
Перець Мрія духмяний горошком 20г
5 зерен
Сіль Єгипет
3 г
Етапи приготування
01
Капустяні листи наріжте ромбами.
02
Перчик чилі очистіть від насіння і наріжте на дрібні шматочки.
03
Цибулю дуже дрібно покришіть.
04
У сковороді добре розігрійте олію, але не доводьте її до кипіння. Покладіть в неї цибулю, духм'яний перець, сіль і перчик чилі, все просмажте деякий час (перець не повинен поміняти колір).
05
Після додайте капусту і просмажте її трохи більше хвилини, потім влийте оцет, покладіть цукор, все добре перемішайте, ще трохи посмажте і викладіть на тарілку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)