
Гратен із сьомгою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе сьомги слабосолене
400 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
600 мл.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
10 г.
Борошно 7 1кг
48 г.
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Петрушка 70г
20 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
25 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Сік лимона John Top 230мл
10 г.
Морква
150 г.
Сир Dzugas Пармезан твердий 40% 36 місяців
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 200°C. Нарізати філе сьомги шматочками по 2 см. Цибулю та петрушку нашаткувати.
02
Змішати борошно з вершками, поставити на вогонь та довести до кипіння, постійно помішуючи. Соус посолити, поперчити та приправити мускатним горіхом. В окремій мисці збити яйця, поступово залити в миску гарячий соус. Додати шматочки сьомги, цибулі та петрушки.
03
Отриману суміш покласти у форму для запікання, зверху посипати паніровочними сухарями та тертим сиром пармезан.
04
Випікати рибний гратен в духовці на нижньому рівні протягом 25-30 хвилин.
05
Моркву та яблуко натерти на тертушці. Побризкати лимонним соком.
06
Гратен подавати до столу з теплим салатом з моркви та яблук.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів













 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)