
Суп з беконом, селерою і квасолею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бекон охолоджений
300 г.
Квасоля Bonduelle біла консервована 400г
300 г.
Картопля фасована
600 г.
Стебло селери
200 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Морква
1 шт.
Чебрець (тим'ян), шт
6 гілочок
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Моркву промити, очистити і натерти на середній тертці. Стебла селери нарізати невеликими шматочками.
02
Бекон нарізати невеликими шматочками.
03
У каструлі на олії обсмажити цибулю до м'якого стану. Потім додати моркву і селеру. Злегка обсмажити, помішуючи.
04
Слідом додати бекон, смажити 3-4 хвилини.
05
Очистити картоплю і нарізати невеликими кубиками.
06
У каструлю налити воду.
07
Додати в каструлю картоплю, за смаком посолити і поперчити. Варити близько 15-20 хвилин.
08
Далі додати в каструлю квасолю і варити ще хвилини 3-5. Після чого зняти з вогню і додати гілочки чебрецю. Дати настоятися хвилин 10-15.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)