
Папрікаш
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
700 г.
Перець зелений фасований
2 шт.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
1 ст. л.
Часник
6 зубчиків
Цибуля
1 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Паприка різана червона
за смаком
Борошно 7 1кг
1 ст. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Сметана ХМЗ 20%
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Свинину нарізати середніми кубиками. Розігріти в сотейнику масло і обсмажити свинину.
02
Порізати цибулю і додати до м'яса. Смажити, помішуючи.
03
Нарізати і додати перець. Тушкувати 5 хвилин.
04
Порізати кубиками помідори і подрібнити часник в часниковому пресі.
05
Покласти все в блюдо і залити водою. Приправити сіллю, перцем і паприкою. Тушкувати 20 хвилин під кришкою.
06
Для соусу змішати сметану з томатною пастою і додати борошно. Збити, щоб не було грудочок, після чого влити соус у папрікаш і тушкувати ще 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)