
Котлети із грибним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш з яловичини та свинини ЦеМ'ясо Особливий охолоджений 400г
450 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
230 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Крекер солоний The Local Food з льоном
25 г.
Шавлія в горщику
1 ч.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Масло вершкове домашнє
3 ст.л.
Соус Appel Worcester Sause вустерширський 1л
2 ч.л.
Борошно 7 1кг
3 ст.л.
Петрушка 70г
20 г.
Етапи приготування
01
У мисці змішати фарш, яйця, цибулю, крекери, шавлію, сіль та перець. Замісити фарш до однорідності і сформувати з нього 4 однакові котлети товщиною 1,5 сантиметра.
02
Потім у сковороді на сильному вогні розігріти вершкове масло. Викласти котлети і смажити до коричневого кольору, близько 4 хвилин з кожного боку. Після готовності перекласти котлети на тарілку.
03
В сковороду додати вершкового масла, всипати гриби та смажити. Ввести в сковороду до грибів вустерширський соус, трохи посолити та поперчити. Посипати все мукою та влити 2,5 склянки води гарячої. Готувати такий соус близько 2 хвилин.
04
Котлети з соком, знову перекласти в сковороду та перемішати, вкинути петрушки та готувати ще кілька хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)