
Тістечка з виноградом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Виноград
100 г.
Сир кисломолочний 9%
200 г.
Сіль Єгипет
1/4 ч. л.
Вода негазована Аквуля 2л
1/2-2/3 ст.
Борошно 7 1кг
2 ст.
Етапи приготування
01
На робочу поверхню просіяти борошно і викласти порізаний шматочками маргарин або вершкове масло. Порубати борошно з маслом ножем.
02
У холодну воду покласти цукор (1 ч. л.), сіль і розмішати до повного розчинення. У січене борошно з маслом влити холодну воду і швидко замісити тісто.
03
Тісто накрити вологою серветкою або рушником і виставити в холодне місце на 2-3 години (можна залишити в холодильнику на ніч). Тісто дістати з холодильника і розкачати 2 рази, кожен раз складаючи тісто в 3-4 шари.
04
Виноград помити. Розрізати навпіл, видалити кісточки.
05
У сир за смаком додати цукор, також замість сиру можна використовувати готову солодку сирну масу з додаванням родзинок або кураги.
06
Тісто розкачати в пласт, вирізати кружальця, зверху покласти по 1 ч. л. сиру і половинці винограду. Накрити вирізаними кружечками з тіста.
07
Із залишків тіста вирізати дрібні фігурки за допомогою формочки (квіточки, листочки і т.д), змастити їх збитим яйцем і викласти поверх тістечок.
08
Випікати в духовці, нагрітій до 200°С, 15-20 хвилин, до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)