
Нормандський грушевий пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
155 г
Масло вершкове домашнє
150 г
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
225 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
15 г
Сметана ХМЗ 20%
125 г
Груші Світ фруктів сушені різані 200г
500 г
Волоський горіх
55 г
Родзинки
65 г
Бренді Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0,7л
60 мл
Кориця Еко мелена 20г
5 г
Мед Літній Мед 750г
50 г
Вершки Галичина 33% 950г
100 мл
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 170°C градусів. Форму змастити вершковим маслом (10 г.), а на дно покласти пергамент.
02
Решту масла з'єднати з цукром і збити до світлої пишної маси. Додати яйця по-одному, добре збиваючи після кожного додавання. Просіяти борошно з розпушувачем і додати в масляну суміш, розмішуючи, до зникнення грудочок.
03
Груші помити, очистити, видалити серцевину, крупно нарізати. Додати до тіста груші, горіхи і родзинки. Обережно рівномірно розмішати отриману масу.
04
Викласти в підготовлену форму і розрівняти. За допомогою ложки сформувати невелике заглиблення в центрі пирога. Поставити в духовку і випікати близько години, перевіряючи готовність зубочисткою.
05
Тим часом, в сотейнику на маленькому вогні з'єднати бренді з медом, помішуючи протягом декількох хвилин. Готовий пиріг проштрикнути зубочисткою в декількох місцях і полити бренді. Залишити на 10 хвилин просочуватися, потім перекласти пиріг на решітку і дати повністю охолонути. Вершки збити до пишної стійкої піни. Подавати пиріг, розрізавши на порційні шматочки, прикрашені збитими вершками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів













 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)