
Італійський пиріг Кіш із сардиною
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
250 г.
Масло вершкове домашнє
125 г.
Сметана ХМЗ 20%
1 ст. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сардини Banga в олії 240г
1 банка
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Помідори рожеві фасовка
4 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
2 часточки
Зелень Auchan Вітамінний пучок 75г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Натерти на терці вершкове масло, змішати з борошном.
02
Збити яйце зі сметаною і сіллю. Додати суміш до масла з борошном і замісити тісто. Викласти у форму тісто і залишити в холодильнику на 1 годину.
03
Обсмажити нарізану кубиками цибулю і часник. Зняти з помідор шкірку, порізати кубиками і додати до цибулі.
04
Збити яйця. Розім'яти сардини виделкою, влити яйця, додати зелень. Посолити. Додати помідори і все перемішати.
05
Духовку нагріти до 180°C. Викласти начинку у форму з тістом. Присипати натертим сиром і запікати в духовці 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)