
Картопляні решті з грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
500 г.
Цибуля порей
1 шт.
Чебрець свіжий 50г
1 ч. л.
Гриби Гливи
120 г.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
250 мл.
Сир твердий Грана Падано 32%
60 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Масло вершкове домашнє
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 200°C. Очистити картоплю і натерти на крупній тертці. Залити водою на 5 хвилин.
02
Картоплю вийняти, віджати. Дрібно нарізати цибулю-порей і чебрець. Змішати з картоплею. Додати сіль, перець, перемішати.
03
Розігріти вершкове і оливкове масло. Викласти картопляну суміш і смажити 5 хвилин. Перенести сковороду в духовку. Готувати 15 хвилин.
04
Очистити і нарізати гриби. Обсмажити у вершковому маслі 5 хвилин. Влити бульйон. Тушкувати 3 хвилини.
05
Дістати картоплю, в середину викласти сир шматочками і гриби.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів














 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)