
Форікол - баранина по-провански
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вино Tetri Сапераві червоне сухе 0,75л
2 ст.
Картопля фасована
4 шт.
Маслини Меріно без кісточки
150 г.
Розмарин 50г
1 гілочка
Паста томатна Чумак 25% 300г
1 ст. л.
Перець Каппа солодкий
1 шт.
Петрушка 70г
3 гілочки
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
2 ст. л.
Баранина корейка на кістці
800 г.
Лист лавровий
1 шт.
Апельсин
1 шт.
Часник
2 зубчики
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо вимити, нарізати великими шматками, покласти в миску і залити червоним вином. Додати розкришений лавровий лист, кілька листочків розмарину і залишити на ніч.
02
Наступного дня цибулю, часник і картоплю очистити. Цибулю нарізати товстими півкільцями, картоплю - великими шматками, часник роздавити. Перець вимити і крупно нарізати, видаливши серцевину. М'ясо вийняти із маринаду, не обсушувати, обсмажити в 1 ст. л. розігрітої рослинної олії, часто перевертаючи, 8 хв. Маринад зберегти.
03
Перекласти м'ясо в каструлю. У сковороду, де смажили м'ясо, додати олію, що залишилася, і обсмажити цибулю, часник і перець, 5 хв. Викласти в каструлю з м'ясом.
04
Влити половину маринаду, додати томатну пасту, перемішати і готувати на сильному вогні 5 хв. Влити маринад, який залишився, покласти листочки розмарину і оливки. Зменшити вогонь, нещільно накрити кришкою і тушкувати 1,5 год.
05
Додати картоплю і готувати ще20 хв. Переставити в прохолодне місце і залишити до наступного дня. Наступного дня розігріти, додавши апельсинову цедру і листочки петрушки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)