
Шоколадна ковбаса з волоськими горіхами і коньяком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печиво Деліція Маргаритка молочна глазур
400 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
40 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Волоський горіх
10 шт.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
3 г.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
50 г.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
50 мл.
Етапи приготування
01
Яйце збити з цукром, потім додати какао і перемішати. Вершкове масло нарізати кубиками і розтопити на водяній бані. Додати до масла молоко і перемішати. З'єднати масляну суміш з яєчною.
02
Горіхи нарізати. Печиво подрібнити в блендері. З'єднати печиво з ваніллю, горіхами, коньяком. Додати в цю масу олійно-яєчну суміш і довести до однорідності. Викласти тісто на фольгу або харчову плівку і згорнути «ковбаскою». Поставити в морозильник мінімум на 3 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)