
Млинці тірамісу
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
2 ст.
Какао-порошок Аромікс 100г
2 ст. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч. л.
Сода харчова 500г
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
5 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1,5 ст.
Сметана ХМЗ 20%
100 мл.
Масло вершкове домашнє
4 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Ванілін Pripravka 2г
2 ч. л.
Кава мелена Галка Еспрессо міцна 225г
4 ст. л.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
125 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Вершки Auchan 30% 200мл
200 мл.
Етапи приготування
01
Для приготування крему, в мисці збити вершки з сиром маскарпоне і цукром. Прибрати на певний час в холодильник.
02
Для млинців, в мисці змішати борошно, розпушувач, цукор, какао-порошок, додати соду і сіль. Перемішати всі інгредієнти до однорідної маси.
03
В окремій ємності змішати молоко і сметану. Додати еспресо, вбити яйця, розтоплене вершкове масло, висипати ванілін. Перемішати.
04
Змішати молочну суміш з сухою сумішшю, перемішати до повного видалення грудочок.
05
Насмажити на сковороді млинців з отриманого тіста. Викласти готові млинці на тарілку, між кожним змастити кремом, зверху також викласти крем, присипати какао.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)