
Рагу по-марокканськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Морква
1 шт.
Селера стебло
1 шт.
Фарш яловичий
500 г.
Томати Auchan консервовані чищені 476г
800 г.
Родзинки
3 ст. л.
Спеція Кумін мелений
1 ч. л.
Спеція Коріандр мелений
1 ч. л.
Спеція Кориця мелена
1 ч. л.
Баклажани фасовані
2 шт.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 ст.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Овочі - цибулю, моркву і селеру нарізати кубиками, обсмажити на сковороді з маслом. Додати в сковороду фарш, зменшити вогонь, тушкувати постійно помішуючи 10 хвилин. Влити молоко.
02
Томати розім'яти, додати в сковороду разом із соком, довести до кипіння. Додати сюди ж родзинки і спеції - коріандр, кмин, корицю, тушкувати 15 хвилин.
03
Баклажани помити, нарізати тонкими смужками. Змастити форму маслом, викласти баклажани, скропити олією зверху, поставити форму в мікрохвильовку на 3 хвилини, перекласти після в тарілку.
04
У форму для мікрохвильовки викласти половину м'ясної маси зі сковороди, зверху половину баклажанів, і знову половину м'ясної маси і баклажани зверху. Зверху викласти тонкі кружечки нарізаних помідорів. Готувати в мікрохвильовці 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)