
Фруктово-ягідний пиріг "Яскравість"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
220 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
160 г
Цукрова пудра Aro 250г
4 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
150 мл
Вершки Селянські ультрапастеризовані 20% 500г
300 мл
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г
Желатин Добрик 15г
10 г
Вино Chevrotin Chardonnay сухе біле 0,75л
200 мл
Малина
100 г
Чорна смородина Vici швидкозаморожена 300г
100 г
Етапи приготування
01
Борошно просіяти, додати цукор і масло і розтерти в крихту. Влити 3 ст. л. води і готувати тісто, потім поставити його на одну годину в холодильник.
02
Для приготування крему слід з'єднати в каструлі вершки, половину цукрової пудри, яєчні жовтки, ванільний цукор і борошно. Довести до кипіння. Варити на повільному вогні, помішуючи, поки крем не загусне. Потім зняти з вогню і час від часу помішувати.
03
Розігріти духовку до 200⁰С.
04
Розкатати тісто, укласти його у форму і наколоти виделкою. Далі поставити в холодильник на 15 хвилин.
05
Поставити в духовку і випікати 20-30 хвилин, дверцята при цьому відкривати не можна, інакше тісто впаде. Готовий корж охолодити.
06
Желатин замочити в половині склянки холодної води, додати цукрову пудру і вино. Потім прогріти, але не кип'ятити суміш до утворення однорідної маси. Тепер варто масу охолодити.
07
З форми дістати корж і нанести зверху остиглий крем, красиво викласти ягоди. Залити пиріг приготованим винним желе. Тепер пиріг слід поставити в холодильник на декілька годин.
08
Як тільки корж просочиться, а желе застигне – пиріг готовий!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












.png)
.png)
.png)
.png)
















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)